Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, τις ιστορίες σας και τις απορίες σας μέσω του email μας

Επικοινωνία με το Stopbullying.gr
Επικοινωνία με το Stopbullying.gr

Ο εκφοβισμός είναι ένα διάχυτο πρόβλημα που επηρεάζει εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως. Μπορεί να έχει σοβαρές και μακροχρόνιες επιπτώσεις στη σωματική, συναισθηματική και ψυχική ευεξία των θυμάτων, καθώς και στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους επίδοση. Ωστόσο, μοιραζόμενοι τις ιστορίες και τις εμπειρίες μας, μπορούμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του εκφοβισμού. Και να εμπνεύσουμε και τους άλλους να αναλάβουν ενεργό δράση.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει βιώσει εκφοβισμό, σας προσκαλούμε να μοιραστείτε την ιστορία σας

Εμείς στο StopBullying.gr δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε έναν ασφαλή και υποστηρικτικό χώρο όπου τα άτομα μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού.

Η ιστορία σας μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο αλλαγής, καθώς μπορεί να βοηθήσει άλλους που μπορεί να βιώνουν παρόμοιες εμπειρίες, να αισθάνονται λιγότερο μόνοι και πιο ενδυναμωμένοι.

stopbullying.g

Είτε έχετε αντιμετωπίσει τον εκφοβισμό στο σχολείο, στο χώρο εργασίας ή στο διαδίκτυο, θέλουμε να ακούσουμε νέα σας. Η ιστορία σας μπορεί να είναι ανώνυμη ή να κοινοποιηθεί δημόσια, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Μοιραστείτε την ιστορία σας…

Μοιραστείτε την ιστορία σας… Mπορείτε να μας βοηθήσετε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του εκφοβισμού και να προωθήσετε την καλοσύνη, τον σεβασμό και την ενσυναίσθηση στις κοινότητές μας.

Για να μοιραστείτε την ιστορία σας ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εμάς, στείλτε μας email στο:

info@stopbullying.gr

Σας ευχαριστούμε για τη γενναιότητα σας και ανυπομονούμε να ακούσουμε τα νέα σας.


*** Αν πάλι θέλετε να στηρίξετε το έργο μας, μπορείτε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας και στο περιεχόμενό μας προωθώντας τις υπηρεσίες σας. Ως ψυχολόγος, δάσκαλος πολεμικών τεχνών ή δικηγόρος-νομικός.

Μην διστάσετε…

Κάθε οικονομική σας βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και θα συμβάλλει στην συνέχιση του δύσκολου ενημερωτικού μας έργου.

Μέσω banner μπορείτε να κάνετε μια πιο αποτελεσματική διαφήμιση για αύξηση της ορατότητάς σας σε κοινό που θα ενδιαφερθεί για τις υπηρεσίες σας.