Προβάλλετε τις Υπηρεσίες σας ως Σχολή Πολεμικών Τεχνών στην Σελίδα μας

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΙΔΟΣ ΠΟΛ. ΤΕΧΝΗΣ 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Aikido Zanshin Dojo
Φάνης Κοκόλης

Aikido Zanshin Dojo Φάνης Κοκόλης

Αγγέλου Σικελιανού 43
- ΤΚ 14233 Νέα Ιωνία

ΤΗΛ: 210 27 94 329

AIKIDO

Tzanos Karate Academy

Γιώργος Τζάνος

Tzanos Karate Academy

Σαρανταπόρου 47, Χαλάνδρι, Αθήνα - ΤΚ 152 32

ΤΗΛ: 6934 30 54 64

ΚΑΡΑΤΕ

Σαολίν Κουνγκ Φου "H Πηγή του Νεαρού Δάσους"
Τσελεπής Ανδρέας

Σαολίν Κουνγκ Φου "H Πηγή του Νεαρού Δάσους"

Πλαπούτα και Καλλικράτους 4, Ηράκλειο Αττικής - ΤΚ 141 22

ΤΗΛ: 6974 12 12 68

GONG FU

TAI CHI


Αγαπητοί Δάσκαλοι Πολεμικών Τεχνών,

Είστε ο ήρωας που πολλοί χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν το bullying και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Οι πολεμικές τέχνες προσφέρουν αυτοάμυνα, σωματική υγεία και ψυχική ισορροπία. Ακριβώς ό,τι χρειάζονται οι άνθρωποι για να αντιμετωπίσουν τον εκφοβισμό και το bullying.

Γιατί να προβληθείτε στην Σελίδα μας:

  1. Στήριξη των Θυμάτων: Η σελίδα μας είναι ένας προορισμός για όσους αναζητούν τρόπους να αντιμετωπίσουν το bullying και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Με την παρουσία σας εδώ, θα φτάσετε σε αυτό το κοινό που θα ενδιαφερθεί για την πολεμική σας τέχνη.
  2. Επίδειξη των Δεξιοτήτων σας: Αν είστε δάσκαλος σε αναγνωρισμένες πολεμικές τέχνες, όπως π.χ το Aikido, το Taekwondo, το Kung Fu, το Καράτε ή αλλής πολεμικής τέχνης μπορείτε να προβληθείτε εδώ και να προσφέρετε στους πληγωμένους ανθρώπους την ευκαιρία να μάθουν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους πιο αποτελεσματικά.
  3. Συνεισφορά στην Κοινότητα: Παρουσιάζοντας την σχολή σας στην ιστοσελίδα μας, συνεισφέρετε στην προστασία των ανθρώπων από το bullying, προωθώντας την τέχνη της αυτοάμυνας. Βοηθήστε μας να κάνουμε πιο δυνατή και αποτελεσματική την κοινότητα μας.

Ας Συνεργαστούμε για έναν Κόσμο χωρίς Bullying

Ας συνεργαστούμε σε αυτήν την αποστολή για έναν κόσμο όπου το bullying δεν θα έχει θέση. Προβάλλετε τη σχολή πολεμικών τεχνών σας στη ιστοσελίδα μας και βοηθήστε να δημιουργήσουμε έναν δυνατό, με αυτοπεποίθηση κόσμο.

Διαφημίστε τις υπηρεσίες σας στην ιστοσελίδα μας με την μορφή banner στην ανωτέρω λίστα και στην κεντρική σελίδα μας και γίνετε εσείς πρώτοι το φως στον αγώνα κατά του bullying με δυνατό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!