Γίνετε Χορηγός για έναν Κόσμο Χωρίς Εκφοβισμό!

Χορηγοί κατά του bullying [εκφοβισμού]: Γίνετε Χορηγός για έναν κόσμο χωρίς εκφοβισμό στο StopBullying.gr

Το StopBullying.gr αποτελεί μια ιδιωτική πρωτοβουλία που λειτουργεί ανεξάρτητα, χωρίς τη στήριξη και την συμμετοχή κρατικού φορέα.

Η ιστοσελίδα αυτή αφιερώνει προσπάθεια και κόπο για να δημιουργήσει ένα ενημερωτικό περιβάλλον με σκοπό να προωθήσει τον σεβασμό και την αλληλεγγύη ενάντια στον εκφοβισμό. Γιατί;

Γιατί είμασταν κι εμείς θύματα αυτής της μάστιγας που ονομάζεται bullying… Και που στις μέρες μας παίρνει ακόμα πιο ανησυχητικές διαστάσεις…

Με τη στήριξή σας ως χορηγού, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας για ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση του εκφοβισμού.

Αν είστε ιδιωτική επιχείρηση που ενδιαφέρεται για την κοινωνική εταιρική ευθύνη της και νοιάζεται για τα θύματα του bullying, μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας σήμερα. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο χωρίς εκφοβισμό. Προσφέρετε μας οικονομικά όπλα και πόρους για να διαμορφώσουμε μια κοινωνία που θα κυριαρχεί ο σεβασμός και η ευγένεια…

Οι Νο1 σύμμαχοι μας ενάντια στον εκφοβισμό!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε πώς μπορείτε να συμβάλετε στο έργο μας.

*** Κάθε κατηγορία χορηγών θα κερδίσει επιπλέον προνόμια σε ανταπόκριση με το επίπεδο της χορηγίας. Συγκεκριμένα, οι χορηγοί θα προβάλλονται με banner σε επιλεγμένες σελίδες του ιστότοπου μας [ανάλογα τον τύπο του χορηγού], καθώς και στην αρχική σελίδα [αποκλειστικό προνόμιο μόνο των πλατινένιων χορηγών].

Γίνετε πλατινένιοι χορηγοί κατά του bullying και υποστηρίξτε μας να συνεχίσουμε να ειμαστε online με χρήσιμα άρθρα για τα παιδιά μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

ad placement
ad placement

Η συμβολή σας ως χρυσοί χορηγοί είναι κρίσιμη για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον αλληλεγγύης για τα παιδιά μας. Μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή!

ad placement
ad placement

Με τη στήριξή σας ως ασημένιοι χορηγοί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που προάγει τον σεβασμό και την ασφάλεια των παιδιών μας. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στο bullying!

ad placement
ad placement

Χάρη σε εσάς χάλκινοι χορηγοί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που προάγει την αλληλεγγύη και την διαφορετικότητα. Ένα περιβάλλον ενάντια στο bullying!

ad placement
ad placement

Γίνετε διακεκριμένοι χορηγοί κατά του bullying για να μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικό περιεχόμενο online για αυτούς που το έχουν ανάγκη!

ad placement
ad placement

Ως μεγάλοι χορηγοί μας, δείχνετε ότι η εταιρική σας κοινότητα δεν ανεχεται το bullying και στέκεται στο πλευρό των παιδιών και των ανθρώπων που χρειάζονται την υποστήριξή μας!

ad placement
ad placement

Γίνετε υποστηρικτές στον αγώνα κατά του bullying. Με τη στήριξή σας, μπορούμε να διαδώσουμε το μήνυμα της αντίστασης στη βία σε όλη την κοινότητάς μας.

ad placement
ad placement

Ας ενώσουμε τις φωνές μας για να κάνουμε τη διαφορά για ένα κόσμο χωρίς εκφοβισμό!

Ως συνεργάτες μας, μπορείτε να συνεισφέρετε στην εκπαίδευση και στην ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τον εκφοβισμό. Η συνεργασία σας είναι κρίσιμη για την επιτυχή αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.